Skip to main content

De klimaatcrisis treft niet iedereen gelijk. Integendeel. De grootste gevolgen treffen vooral de mensen en landen die er het minst verantwoordelijk voor zijn. In Bangladesh verdwijnen volledige vissersdorpen in de stijgende zee. In Zambia leidt droogte tot extreme hongersnood. In Brazilië worden gemeenschappen en ecosystemen vernietigd door bosbranden. Maar klimaatonrecht is geen ver-van-ons-bed-show: ook bij overstromingen in België delen kwetsbare mensen het hardst in de klappen. Dat is onrechtvaardig.  

Daarom voert 11.11.11 samen de strijd tegen klimaatonrecht. Zij aan zij met diegenen die het hardst getroffen worden. Met klimaat- en burgeractivisten, gemeenschappen en het middenveld die actie ondernemen. Met moedige politici en geëngageerde ondernemers die hun verantwoordelijkheid nemen. Met organisaties van over de hele wereld. Met de kennis van wetenschappers.

QR code

Ook met jou?

Als we onze krachten bundelen, wordt elke 1 sterker. Vele 1’en bij elkaar vormen 1 solidaire beweging, die wereldwijd verbindt, druk zet en indruk maakt. Elke actie maakt het verschil, elke stem zet onze boodschap kracht bij. Samen komen we in actie voor een wereld waarin ieder 1 telt.

Geef een gift op geef.11.be, of

op BE30 0000 0000 0011 of

scan de QR-code. 

Ontdek op 11.be/klimaatonrecht hoe lokale gemeenschappen wereldwijd strijden tegen klimaatonrecht en hoe u mee het verschil kan maken.

Image
Strijd jij mee tegen klimaatonrecht?
x

Please add some content in Animated Sidebar block region. For more information please refer to this tutorial page:

Add content in animated sidebar